Un bon llibre i una trobada al puig de Massanella

El bon llibre és la interessant novel.la de Llorenç Capellà, de la qual en faig la ressenya avui al suplement Bellver del Diario de Mallorca.

I el Massanella? Doncs, que hi vaig pujar el passat dimarts, aprofitant el que quedava de la gran nevada de la setmana passada. Feia un dia esplèndid, amb sol, sense vent. Vaig veure al cim voltors, corbs i quatre rapinyaires que encara no he sabut identificar. La pujada era sobre neu des del coll dels pilons. En qualque tram vaig obrir un poc de via, per allò d’aprofitar la novetat. Des del coster vaig dibuixar el puig de n’Ali, i després a casa en vaig fer una petita aquarel.la. Pel camí vaig trobar un muntanyer que em va reconèixer del programa de televisió “Tira tira” en què vaig pujar al morro d’Almallutx. Parlàrem una estoneta, aturats prop del cim. Em va contar que feia dues setmanes que havia quedat sense feina. Té 59 anys. És pastisser i fotògraf. No sabia, l’home, què havia de fer. Era conscient que a la seva edat li seria molt difícil trobar una ocupació nova i de qualitat. I encara diuen…

 

 

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.