Ressenya al Bellver, ràdios, exposició de fotografies de Natura i visita a l’institut de Sineu

Surt avui al suplement Bellver la següent ressenya. Ja sabeu que podeu ampliar la imatge clicant-hi damunt. Aquesta setmana, a més, he anat a fer tres sessions a l’IES de Sineu, convidat pel professorat del Departament de Llengua i Literatura Catalana.Varen ser tres sessions molt divertides, al meu parer. Els al.lots, com sempre, feien preguntes molt assenyades, i escoltaven amb atenció i amb bon humor. Han llegit, i els ho agraesc molt, El camí del far. Un text que m’ha donat moltes satisfaccions des del primer dia de la seva publicació. Ahir vaig anar a la SER a gravar un dels programes Fita a Fita que animen Marga Vives i Joan Carles Palos, i que podrà escoltar-se el mes de gener, i dissabte a migdia vaig a la ràdio Ona Mediterrània per participar en el programa de Xisco Rotger, en directe. També ahir va inaugurar-se al CaixaFòrum l’exposició de fotografies de la naturalesa en què participen bons amics meus, Biel Servera, Sebastià Torrens, Jaume Gual, a més d’altres molt bons fotògrafs de Natura mallorquins. El catàleg, que està a punt d’editar-se, és magnífic. És un preciós recull de fotografies de la nostra Naturalesa. Hi he col.laborat amb un breu text, que podeu llegir aquí: es titula Mira. Una sort! Francesca Niell, Biel Amer i Tomeu Tomàs són els comissaris d’aquesta bellíssima mostra de fotografies. Esperem que la seva empresa trobi bont vent per a les seves veles inquietes.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.