Lawfare de llibre

Sense comentaris. Notícia de fa un dia. I ara, qui recompon el dany fet a la persona i als votants? Vegeu aquest article. I aquest. I no n’estan empegueits, els dignes representants de la dreta? Vegeu el que deia un notable acadèmic, opinador constitucionalista, intel.lectual encantat de conèixer-se:

El reciente fracaso de la señora Oltra, que se ha visto obligada a salir de la política valenciana, según ella «para salvar la democracia», según el juez y la totalidad de la población por proteger a un pederasta en el que concurrían dos virtudes: ser su marido y abusar de una menor oficialmente protegida por la administración valenciana. La señora Oltra, que es progresista, cree que está por encima de la legislación (la cual es heteropatriarcal) y no tiene por qué obedecer las sentencias de los jueces (oscuramente controlados por la ultraderecha) en lo cual no hace sino seguir las instrucciones de las autoridades catalanas que comparten exactamente la misma opinión, aunque no necesariamente protejan a ningún pederasta de la familia. Todos respetamos la presunción de inocencia, pero es que fue ella misma la que nos invitó a no respetarla y bien fuerte que lo gritaba ante sus víctimas. / Esa escena final de Oltra hay que imaginarla con todos sus elementos ornamentales: el baile triunfal, las pintas de la señora y de su mano derecha, el tal Baldoví, bailando enfervorizados; su feroz defensa de la dimisión para cualquier otro que no sea ella y se haya visto imputado; en fin la evidente inmoralidad y escaso talento de la beneficiada por el poder son ornatos inolvidables de un importante socio socialista.”

Els paràgrafs anteriors són de Félix de Azúa (The Objective, Voto razonado”, 25/6/2022)). Un savi espanyol. Ho sap tot de tot. Opina de tot sempre i predica la veritat absoluta. Un demòcrata d’aquests que saben com s’ha de votar bé. No escatima cap ocasió d’amollar asenades ni per insultar o menystenir, i per dir-se que ell és la pera. Per descomptat, nacionalista espanyol, sense que se n’adoni. I masclista. El mateix opinador que opinava que Ada Colau només servia per despatxar en una peixateria. I la culpa sempre és dels altres. Ell sempre troba que els altres, sobretot les dones, no tenen intel.ligència suficient… En fi, un ideòleg “español, español, español” de manual o de caricatura. Per descomptat, constitucionalista, i catalanòfob. Un cromo. L’odi li vessa. N’escampa a cada frase, gairebé. En cada article, sempre que pot. Per què? No té altres dedicacions? Quins dimonis copen el seu cervell? Demanarà disculpes? No és prou persona. El mateix podríem dir del (patètic) Fernando Savater, i de tants d’altres opinadors dels mitjans de la dreta i del constitucionalisme. I no dic que no s’hagin d’investigar els casos on hi pot haver indicis de delicte. El que no es pot fer és donar crèdit a l’extrema dreta, i usar la justícia per fer política. I sobretot: les opinions dels “grans intel.lectuals” espanyols de la premsa de la Cort valen tant com les expressades en qualsevol taula de taverna de barri, quan la gent ja ha fet un parell de copes.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.