Més coses encara

Més activitats feliçment enllestides: poc a poc acabarà tanta ocupació i podré reprendre un ritme més tranquil i més domèstic, i podré tornar a pintar aquarel.les! Dijous, 23, férem la presentació a la llibreria Drac Màgic de Palma, del poemari Del quadern d’Adam, amb bones intervencions de na Laia Malo i d’en Jaume Gual. No va venir molta de gent, però, la que hi assistia es va sentir, crec, molt a gust. Divendres, 24, ja amb fosca i amb fred, vaig dir la conferència sobre El còmic de muntanya al Casal Pere Capellà d’Algaida, per als socis de la delegació local de l’Obra Cultural Balear. La conferència mostra a grans trets com el còmic (el tebeo, la novel.la gràfica, el manga, o els acudits dels diaris) han tractat el muntanyisme. Hi faig esment de molts personatges (de Mortadelo a Mallory o de Superman a la Dona Meravella, passant p’El capitán Trueno o Piolet i Mosquetón, montañeros de afición), i hi afegesc el ieti i els lames de l’Himàlaia), i un bon salpluig de curiositats muntanyenques. Naturalment, dic quins són alguns dels títols emblemàtics del gènere: Tintin al Tibet, El cim dels déus, Gaku… Ahir, dissabte, férem a migdia la presentació de la novel.la Cabres, d’en Víctor Gayà, al Museu de Ciències Naturals de Sóller, Va ser un acte també molt agradable, i hi va haver gloses improvisades. Tornàrem a casa amb mandarines de Sóller: ens les donaren unes bones amigues solleriques.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.