Tristíssima notícia

No puc deixar de ressenyar-la, abans de partir cap a Algaida on, a les 20 hores, diré la conferència sobre El còmic de muntanya, per als membres de l’OCB local. És aquesta, molt, molt trista per a mi: ha mort na Mabel Pièrola. He tengut la boníssima sort de què m’il.lustràs dos llibres: Eh, vellmarí! i N’Anna i el vern. Sens dubte, era la il.lustradora perfecta per a aquests dos textos. Dona d’empenta, artista sensible, fenera, divergent, creativa… Tenia un estil de dibuix molt personal, que identificaves tot d’una, i molt lliure. La vaig conèixer personalment i férem més de dues converses. El seu pensament era àgil, i sovint trencador. M’agradava molt saber-me’n amic.La il.lustració que segueix és del llibre N’Anna i el vern, en l’edició que en va fer edebé. A reveure, Mabel!

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.