Per començar bé l’any, la primera ressenya al Bellver

Doncs, sí: i d’un conte d’indis de les grans planures americanes, un dels meus temes preferits (del qual, per cert, no n’he escrit mai cap relat, crec). Hauré de fer-ho. El problema és que els grans i petits llibres de ficció dels indis (o amb indis) ja estan escrits, o els històrics, és clar, i els temes ja han estat molt ben tractats en grans o petites pel.lícules: Hiawata, El darrer dels mohicans, Les aventures de Jeremiah Johnson, la trilogia de Zane Grey sobre Fort Henry, Manituana, a, Enterrau el meu cor a Wounded Knee, El gran combat, L’imperi de la lluna d’agost… Sense oblidar les nombroses publicacions que l’editor Olañeta va fer de textos relatius a l’Oest americà, fa uns anys, farcits de relats autèntics, de fotografies… Adjunto la ressenya que surt avui al suplement Bellver del Diario de Mallorca: l’autora Ana Eulate i la il.lustradora, que tant admiro, Nívola Uyà, han fet un magnífic treball.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.