Criminals

No entenc els “opinadors” i les “opinadores” que són capaços d’amollar qualsevol discurs immediatament que es produeix un fet. Per això diuen, entre qualque encert, tantes d’asenades. Aquest article senyala punts de reflexió molt importants sobre l’intent d’assassinat de Salman Rushdie. Aquells i aquelles no els tenen en compte: simplifiquen. També, els ciutatans simplificam. Ho necessitam per intentar comprendre el món… Res, però, en el món humà, no és simple. Res no ve perquè sí. Sempre hi ha o hi pot haver raons profundes, lligams inesperats, antecedents inconfessats, conseqüències innobles, liders infames, interessos ocults, ideologies criminals, expectatives nefandes… De Salman Rushdie conec els dos llibres que va escriure per  a infants, preciosos, i la seva interessant memòria del temps en què va viure sota l’amenaça de mort (Joseph Anton, es titula). Un temps que, pel que s’ha vist, no acabarà mai.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.