Noticieta: Les verges del sol, presentades al públic

La presentació, ahir, a la llibreria Literanta, de Les verges del sol va resultar molt interessant (crec). En Francesc M. Rotger, mestre de cerimònies, va exercir de periodista i em va sotmetre a una bateria de preguntes sobre el llibre a la manera d’una entrevista pública. Hi havia bons amics i bones amigues; fins i tot persones que s’havien desplaçat de Santanyí i de Lloret o Cala Millor, per exemple. Moltíssimes gràcies a tothom! Al Facebook, bons companys meus de quimeres com en Joan Carles Palos i en Miquel Àngel Ballester han penjat fotografies de l’acte, i al Diario de Mallorca d’avui ha sortit aquesta “noticieta”, que m’alegra molt adjuntar aquí: Ara, el llibre ja és cosa dels lectors i lectores que el vulguin llegir. Ha quedat desemparat en el mercat. Entre milers de volums. Que qualcú el trobi és atzarós. Ho ha estat també escriure’l. Els personatges (Cristina, Bob, Apurímac, l’oficial Valdívia, Leopold, Lolita…, i els altres) tenen vida pròpia. La tendran mentre que hi hagi qualcú que els desvetlli de tard en tard de l’estat de letargia que mantenen mentre el llibre està tancat. Bona sort, llibre!

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.