Poc a poc

El procés és lent. Poc a poc vaig pensant i cercant arguments per, al final, decidir si he de seguir o no amb aquesta pàgina d’informacions sobre les meves activitats. M’estalviaria feina, compromís (i uns pocs cèntims, també). De moment, ja he decidit no penjar pus les lectures que vaig fent -potser en senyalaré qualcuna que en veritat m’impressioni. Penjaré també alguna aquarel.la encara, com avui mateix veureu. I també penjaré informacions que surtin sobre el meu treball, o les meves ressenyes que es publiquin al suplement cultural Bellver del Diario de Mallorca (col.laboració que també està pendent d’una decisió meva definitiva). Sempre sap greu deixar enrera aspectes del propi quefer. Però, cal fer-ho. Per alleugerir la impedimenta. Poc a poc, doncs. Cal la reflexió. No podem dedicar el temps, tan excàs sempre i ara més que mai, a les banalitats egocèntriques. Que no interessen a ningú, afegesc. Es tracta de simplificar l’existència -prou complicada en la realitat. Ara vénen dues pràctiques sobre dunes. Les vaig pintar ahir. La quadrada correspon a la senyalada perl mestre Juan José Herrera Lara, les classes del qual seguesc aquest mes, perquè tracta un tema que m’interessa molt: la mar, la costa, les marines.

L’horitzontal següent és un apunt improvisat, però, inspirat en la primera.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.