Tornar a les aules

He tengut la sort de ser convidat a participar en un procés de treball de formació docent i d’informació a famílies sobre la posada en marxa de plans lectors a centres educatius de Mallorca impulsat pel CEP de Manacor. La meva aportació, una conferència, es titula: La importància de llegir a casa. Preparar-la m’ha servit per posar-me al dia, perquè la pandèmia m’ha impedit ser en aquesta mena d’actes durant, ja!, dos anys. No diré noms de qui em proposà i m’animà, ni de qui m’ha rebut en cada cas. Ha estat un plaer, però, tornar a les aules o, si més no, als entorns escolars i de la docència m’encanta. Pens que aquesta mena de xerrades divulgatives per a alumnat, professorat o famílies és una manera de retornar allò que he rebut, i si encara puc aportar qualque novetat, inquietud o il.lusió…, més m’encanta. Gràcies, doncs! He pogut anar a Vilafranca, Manacor i Artà. No puc queixar-me del nombre d’assistents ni de l’organització. Tot ha anat rodat. Vet aquí unes fotografies que em cedeix la responsable principal de la convocatòria.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.