I si els fa falta…

I si els fa falta, per detenir en Pugdemont i satisfer la seva ànsia de venjança, enviaran on sigui un destacament de La Legión, amb la cabra davant, naturalment! Compte, amb Itàlia… No fiar-se’n. Perdre una sola d’aquestes conteses -que el cas caigui en les mans d’un jutge obtús com els nostres: n’hi ha arreu- implica perdre tot el partit. L’Espanya espanyola -la històricament maleïda- no s’aturarà fins a tenir la foto d’en Puigdemont emmanillat i envoltat de pìolins en les portades. Frissen, els espanyols espanyolistes, els franquistes de tota mena, per canonitzar en Marchena i en Llarena. No aturaran mai. No en saben. Ni volen fer-ho. La unitat d’Espanya és sagrada, i per sostenir-la, val tot. És la darrera ordre que donà en Franco just abans de morir. I així anam.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.