De la presentació de Penyaleres, el meu nou text

Ahir es va fer a l’aljub d’Es Baluard de Palma la presentació del meu nou llibre Penyaleres. Dones, excursionisme i muntanyisme a les Illes Balears. Apunts històrics i entrevistes, que ha editat l’Institut Balear de la Dona. A la taula hi havia la Consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, Sra. Mercedes Garrido, la directora de l’Institut Balear de la Dona, Sra. Maria Duran i un servidor, catalogat com “Educador, escriptor i excursionista”. L’acte es va desenvolupar molt bé i arrib a pensar que tots els/totes les presents ens sentírem per una estona part d’una ona solidària de positives sensacions, entre la nostàlgia, el reconeixement i l’esperança. L’acte està recollit en el canal de Youtube de l’Institut Balear de la Dona en aquest enllaç (comença devers el minut 15, aproximadament). Sense voler, la meva intervenció resultà una breu conferència. I ara, una fotografia d’en Jaume Gual com a bon recordatori: hi són la consellera, la directora general i les penyaleres que assistiren a l’acte.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.