I mentrestant…

Practicar i cercar exemples i reproduïr-los, i provar papers i formats i pigments… Les classes setmanals amb en Juan José Herrera Lara, excel.lents. M’hi pens quedar fins el final del present curs. I per la xarxa trobes infinits exemples d’efectes, tècniques, models, estils… Aquí teniu una aquarel.la (una pràctica vulgar, un paisatge sense model, per passar l’estona i fer anar i venir els pinzells i els colors i l’aigua) transformada en un jo crec que suggerent paisatge amb boira (amb una veladura amb blanc de titani tret directament del tub i amb el pinzell banyat). I per una vegada la fotografia on és millor que la realitat. Falseja l’efecte.No fixar-se amb el tronc de l’arbre. Aquí vaig posar cera, i el resultat no m’agrada.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.