Cursos d’aquarel.la

Estic molt content amb els cursos de Francisco Castro (on line). En sap, és un bon didacte i un molt bon artista, molt, i fa les seves aquarel.les amb un aire personal envejable. Veure com construeix les demos és un plaer (i alhora és un plaer frustrant…!). Dóna bons consells, quan fa les avaluacions de les pràctiques. Per exemple: aquí teniu la fotografia sobre la que havíem de fer la pràctica darrera del curs de setembre, sobre Carrers, i també teniu la meva versió, la meva aquarel.la seguint les pautes que ell recomana i mostra. És la pràctica de la qual me’n sent més satisfet, de les quatre del curs. Doncs, vet aquí el que ell em comenta, entre d’altres detalls: el sòl d’asfalt està embullat, més que banyat, i els reflexos rojos dels llums no es perceben sinó en la confusió; cal fer els cotxes sempre més amples que alts; el fons del carrer ha de ser més clar i grisenc, i també el sòl davant de l’espectador, si tendeix a marrons, com és en el meu cas, es perd el sentit de llunyania… Boníssims consells! Sabré tenir-los en compte en una nova ocasió?

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.