Tebeos

Doncs, sí, còmics, novel.la gràfica, tbo, tebeos, literatura en imatges…, com volgueu. Comprats avui, comanats fa una setmana, a Metròpolis, i obtinguts puntualment per la bona i amable feina de na Mirèia i en Bernat, als quals desitjo molta de sort en aquesta nova etapa empresarial i (pel que he sabut) vital. Enhorabona, i endavant! Què he comprat? No us en rigueu: un producte “local” i dos productes forans. El local és La saga d’Atlas i Axis, de Pau, en edició integral en català (Escápula còmics). Aventures èpiques amb referències geogràfiques i culturals de la nostra illa, amb cameos de personatges d’altres històries (el ca Milou, per exemple, o el conill Tambor, de la vella pel.lícula clàssica de Walt Disney Bambi), i algun extra que ja fris de poder trobar en les vinyetes. Els productes forans són ben diversos, tot i que els dos tenen en comú l’acció: d’una banda, un western, Texas Jack, d’Armand i Dubois (Yermo ediciones), i de l’altra, Las tribulaciones de Roxane (Yermo), una aventura a l’Himàlaia protagonitzada per Roxane Leduc, personatge femení creat per André Taymans, i que desconec. Però, ah, lector!, a la portada hi ha una muntanyenca amb motxilla, ulleres de glacera, bastó…, i hi ha al fons uns voltors i un templet -stupa- nepalí entre mutanyes nevades… I per si fos poc, el títol d’un dels dos episodis que conté el volum és La mano de Pangboche… La mà. O sigui… La mà del ieti!

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.