Perquè aprenc…

Per això faig aquarel.les. Potser un dia me’n cansi i cerqui entreteniment en una altra activitat. Per ventura serà una activitat distinta, impensada per ara. De fet, un dia hauré de cercar a la força altres activitats: els anys avancen i els canvis de gustos, interessos, actituds, esperances, forces, ganes, voluntats i il.lusions són inevitables. Per ara, no obstant, faig aquarel.les perquè aprenc. La prova? Aquestes tres aquarel.les treballades successivament des d’una fotografia d’un carrer de Palma, que són pràctiques del curs d’aquarel.la on-line sobre paisatges urbans en el qual estic apuntat des de fa dues setmanes. Comparau-les, per favor.

Primera

Segona

Tercera i, per ara, darrera:

Tenc preparada ja la quarta versió. Hauré après, quan la faci, un poc més encara? Espero que sí.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.