Un nou premi Guillem Cifre de Colonya

Enguany ha estat Lolita Bosch, la guanyadora. El seu llibré té un títol d’impacte: “El nen que volia matar”. El tema: la malaltia mental d’un pre-adolescent. La terrible experiència, en primera persona!, dels primers brots psicòtics. Tot un repte narratiu. És un bon text, i estic segur que tendrà molt d’interés. L’autora s’ha documentat molt bé i ha sabut expressar el dramàtic procés amb sinceritat i contundència, i sobretot: amb tendresa i emoció franca. Adjunto una fotografia de l’acte d’entrega al casal Alcover de Manacor, el dia 14 de juny. Hi acompanyo Anna Pérez, membre del jurat en representació de de La Galera, Josep Cifre, president de Colonya, Lolita Bosch, l’autora premiada, el professor i bon amic Ramon Bassa, també membre del jurat, i Martí March, organitzador del premi des dels seus inicis i també bon amic. Hi falta el quart membre del jurat, David Montserrat, editor de La Galera.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.