Més de caminar

Caminar. Enguany ho he fet al llarg de 600 quilòmetres, des de Sevilla fins a Mèrida i des de Granja de Moreruela fins a Santiago. Per a l’any que ve ja preparo una caminada des de València fins a Toledo, i això voldrà dir que, si hi ha salut i forces, el 2021 voldria fer des de Toledo fins a Zamora… Caminar. Ho faig per la Serra (sempre que no trobis tancades les barreres). Ho faig quan puc. Ho feim quan podem. Què fàcil és deixar-se véncer per la peresa, i dir que tenim altres compromisos, i és cert que els tenim, i quedar a casa. De cada dia en fa més, de peresa. I cal forçar-se a trencar-la. Cal caminar. I pel que fa a mi, llegir sobre caminar i caminades. Vaig llegint tot el que, sobre el tema, m’arriba. Bé: tot és, ja, impossible. Les darreres lectures han estat: Caminant pas a pas, d’Erling Kagge, editat per Grup62, i El gran caminante d’Antxon González Gabarain, en edició d’Erroteta. Aquest és un text, llarg, sobre el Camino.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.