La gran vergonya

El judici és inequívocament polític, i està basat en atestats elaborats per una policia convertida en policia política des d’una ordre d’un fiscal que va prendre ja fa temps una decisió política: investigar per si de cas es produeix el que… sigui. Quina gran, grandíssima i trista vergonya! I quina por! Cal afegir a tot això que els judicis són varis, en seus distintes, que no acabaran en anys, i que en aquell primer, en el gran judici, la instrucció va ser elaborada des del deliri patriòtic d’un jutge nacionalista espanyol. I que tot això plau a una gran part de la societat espanyola, enfebreïda pel mite franquista i dogmàtic de la unitat d’Espanya… Hi ha esperances, en aquest context, de justícia, de ponderació, de prudència, d’intel.ligència?

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.