Cabrera

Encara sento el moviment del vaixell sobre la mar. Hem romàs una nit a Cabrera, la de diumenge passat, a bord d’un veler de setze metres, de lloguer és clar. Hi anàrem des de Sa Ràpita. En el canal hi va haver a l’anada moviment de veres. La tornada des de Cabrera al Club Nàutic de S’Arenal va ser més còmoda. Per sort, el mareig (habitual en jo) ha estat suportable, i ens ho hem passat molt bé. Al petit port del parc nacional ens advertiren que s’apropava una maltempsada, i que convenia partir a l’endemà. Només hi havia tres vaixells amarrats a les boies. Passàrem la nit, plàcida, a recer. Una nit amb el cel atapeït d’estels, preciosa. Així que no hi poguérem fer una segona nit. Caminàrem un poc, fins a la platja i fins a dalt del cimerol del castell (72 metres sobre el nivell del mar, crec). Vaig fer uns dibuixos. Hi havia tords i coa-roges. Gavines i gavines de bec vermell, poca cosa. Pocs virots. Qualque corb marí. Massa vent. El patró, magnífic i divertit, és en Juanjo Riera. En la fotografia, amb ell i na Xon, podeu veure en Xavier Pastor, un els artífexs de la conservació del petit arxipèlag cabrerenc. Els altres tripulants: Marisa, Facu, Toni, Alejandra, Maribel, Salva, Imma. En efecte, quan ja érem a port, va ploure. El pronòstic del Canal 16 també ens ho havia dit. Venia borrasca amb vent fort del sud-oest. La prudència comanda.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.