Vergonya i distracció

Sento avui vergonya de viure, d’haver de viure en l’estat espanyol actual. Però, aquest és un lloc per a la cultura, per als llibres i la lectura, per al gaudi i l’obsequi, per a la comunicació i els aprenentatges, per a la meva expressió creativa i per a l’exposició del meu quefer… Per això, preferesc mostrar els paisatges que vaig fer ahir a l’aquarel.la, dos estudis de llums. Marines, potser. Avui n’he fet dues més, però encara s’eixuguen i, per tant, no sé quin serà el resultat final del meu treball. Les aportaré demà o d’aquí a uns dies. Tenc un poc més temps per a l’aquarel.la, i l’aprofito. I tenc la rauxa de jugar-hi, que potser es calmi d’aquí a poc. Una primera impressió me diu que he de fer ús de papers més bons, de més gramatge. I que no he de tenir por d’aplicar color, amb fermesa.

Primer paisatge:

Segon paisatge (ja veieu que amb un mateix model en el cap):

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.