Fira internacional del llibre infantil i juvenil de Bolonya

L’Institut d’Estudis Baleàrics porta una selecció d’il.lustradors i d’escriptors a la fira internacional del llibre infantil i juvenil de Bolonya (dies 25 a 28 de març), segurament la fira anual més important d’aquest sector editorial de tot el món. Tenc la sort d’haver estat inclòs en aquesta selecció, en companyia de Gabriel Janer Manila, Jaume C. Pons Alorda, Rosa Maria Colom, Pau Faner, Caterina Valriu, Ponç Pons i Iolanda Bonet i els il.lustradors Enriqueta llorca, Flavia Gargiulo, Hannah Bonner, Pau Oliver, Mireia Coll, Gerard Armengol, Violeta Lópiz, Gabi Beltrán, Linhart, Pere Joan, Max i Mar Oliver. Un luxe! L’Institut d’Estudis Baleàrics ha elaborat per a l’ocasió una pàgina web on hi ha un petit resum biogràfic de cadascun, una relació bibliogràfica i un fragment de la nostra obra traduït a l’anglès (en el cas dels escriptors). També ha preparat unes fitxes ben útils per mostrar els nostres estils a editors i agents (supòs). La pàgina és www.talentib.com i segurament facilitarà la difusió del nostre treball en aquell oceà quasi infinit de mostradors de llibres, dibuixos, agents literaris, editors, autors i il.lustradors de tot, tot, tot el món.  Per cert que en Pere Joan ha triat, per incloure en la seva entrada, una il.lustració d’un projecte que compartim: El nin Polifem, encara inèdit. Una primícia, doncs! És notícia al Diario de Mallorca.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario