I ara que ja sóc gran…

I ara que ja sóc gran, intentaré servir a la gent gran (com he intentat servir a la gent jove) amb allò que, potser, he après a fer relativament bé amb els anys: explicar la importància de la lectura, dels llibres, de la feina d’escriptors i escriptores, del contacte amb la Natura… Col.laboro des de fa anys amb el Col.legi Oficial de Pedagogs i Psicopedagogs de les Illes Balears en el seu programa d’activitats gratuïtes per a associacions de pares i mares d’alumnes (dia 15 d’aquest mes faré la darrera xerrada del curs actual al col.legi Fra Joan Ballester de Campos). A partir del proper curs, hom ha inclòs, a més, conferències meves en el nou programa d’activitats gratuïtes adreçades a associacions de gent gran, un programa que podeu veure clicant aquí. M’honora ser-hi, i que el col.legi cregui que la meva participació és positiva per als seus projectes de promoció en la societat del treball dels pedagogs i psicopedagogs, no sempre ben entès. Gràcies, doncs. Veureu que hi parlaré dels meus temes o de temes que he treballat de qualque forma en els darrers temps, sempre en dimensions divulgatives, d’animació i de difusió cultural: llibres, caminades, s’Arxiduc, El llibre de les bésties de Llull, els aucells a la cultura popular mallorquina… Espero que el nou programa tengui la mateixa bona acollida que l’adreçat a famílies. Entretenir i ensenyar, transmetre la meva pròpia passió envers la Cultura i l’Educació són els meus objectius en aquestes conferències. No és poca cosa.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.