IES Son Pacs: lectura d’El camí del far

Divendres passat vaig visitar l’IES Son Pacs de Palma. L’objectiu: comentar El camí del far (Edebé) amb l’alumnat dels diferents grups de primer d’ESO (més de 100 alumnes!). M’hi havia convidat la professora de llengua catalana Marisa Cerdó, bona amiga i una professional docent implicada i dedicada a la seva feina i a la seva responsabilitat, com els altres professors i professores de l’institut i dels altres instituts (això puc certificar-ho). L’experiència, com sempre, va ser del tot gratificant. Ella ja m’ho havia dit: “Els nostres alumnes són molt bons, molt curiosos. I han fet una lectura molt satisfactòria del teu llibre”. Vaig fer tres sessions intenses. Una en grup petit, una en l’aula polivalent, amb molts d’al.lotets i al.lotetes, i la tercera en un grup classe, a l’aula corresponent. Els tres formats resultaren òptims, en aquest cas. Sobretot, perquè els alumnes havien fet en efecte una molt bona i intel.ligent lectura del meu llibre, i s’havien preparat la visita, cosa que demostra la bona mà de la professora. Com sempre, em fitoraren a preguntes i jo els vaig fitorar amb respostes i opinions. Moltíssimes gràcies! Perquè, per mor del seu interés -de professorat i d’alumnat- El camí del far segueix viu després de més de deu anys.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario