I aquí tenim el Mascaró de Proa anunciat

Aquí el tenim. El generós comentari sobre El raïm del sol i de la lluna d’En Josep Maria Aloy al seu bloc de crítica literària i d’opinió. Que un lector tan exigent i expert com ell se’n recordi d’aquest aniversari (30 anys de la publicació del llibre) m’afalaga. I em plau que conservi encara una tan bona impressió del meu primer relat, tan llunyà en el temps. Però, permeteu-me que us recordi que el primer llibre que realment vaig publicar va ser Aucells esquius, amb la col.laboració (i el mestratge, aleshores) d’En Gabriel Janer Manila i amb uns excel.lents dibuixos (basta veure la coberta) d’En Vicenç Sastre, i que porta data d’edició de 1979.

El va editar Can Moll. Una editorial que ha servit de plataforma de llançament per a molts de nosaltres, els escriptors illencs, i que ara passa mals moments. I qui no els passa actualment, cal afegir?

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario