Ah, l’Educació! Ah, els paisatges!

Es publica avui al Diario de Mallorca una altra aportació meva al debat sobre la reforma del sistema educatiu proposada (imposada?) pel ministre del ram del Govern espanyol. És també una rèplica a una aportació anterior d’uns representants d’un partit polític. No vull donar feina a ningú; el penjo aquí per si qualcú té ganes de llegir-lo, i moltes gràcies a qui ho faci. En realitat, hauria de deixar anar el tema, per molt que m’apassioni i, en algun cas, m’indigni veure com es desenvolupa. Hi ha massa exaltament i massa butza, i és difícil participar en el debat sense que ens exaltem. És molt millor anunciar-vos un magnífic taller de fotografia dirigit pel fotògraf i amic Sebastià Torrens, i basat en el llibre Illes Balears. Paisatges, en el que vaig tenir el privilegi de col.laborar: no ho dubteu i tractau d’assistir-hi. No us en penedireu! Trobareu aquí la informació completa del taller.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario