Del dolor i del teix: avui, al suplement Bellver

Avui, al suplement cultural Bellver del Diario de Mallorca, surt la meva resenya del llibre Un monstre em ve a veure, de Patrick Ness, en una magnífica versió il.lustrada de Sembra Llibres. N’hi ha altres versions. I hi ha la pel.lícula. Malauradament, els meus coneixements del gestor de pàgines web WordPress no me permet fer cap altra acomodació de la còpia escanejada en dues parts de la ressenya, que he de presentar també en dues parts. La primera com a introducció (i ho és a l’edició impresa del diari), i la segona amb la ressenya popiament dita. Un boníssim llibre. Demano disculpes a Sembra llibres perquè la reproducció de la seva portada surt retallada per la meitat. Què hi farem!

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.