Avui, el suplement cultural Bellver fa festa

Dues dècades de suplement cultural al Diario de Mallorca. Felicitem-lo i felicitem-nos. I felicitem el seu coordinador actual: Francesc Rotger, incansable, organitzat i eficaç (abans ho foren Pep Rosselló i Carles Garrido). Les col.laboracions publicades avui en les pàgines del suplement fan referència a aquest curiós aniversari, i són generals, d’opinió. D’opinió per les opinions (preferentment) literàries i culturals que s’hi publiquen. Vet aquí la meva col.laboració: Bellver, espai d’opinió. Hom hi parla de crítica, literatura, cinema, còmic, breu: d’expressions creatives diverses. A la llarga, aquests suplements culturals -tots els suplements culturals- permetran comprendre l’evolució de la cultura -i dels afers culturals en general- en un determinat àmbit geogràfic i social. Les tendències. Els senders. Els gustos. Les influències. Les marginacions. Els oblits. Si teniu peresa de navegar per l’enllaç al suplement que abans he incoporporat, podeu llegir la meva col.laboració, tal com surt en el paper imprès, a continuació:

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.