Caminades

Dues curtes caminades aquest cap de setmana. Hem estat a Es Camp de Mar, a ca uns bons amics. Dissabte anàrem a Sant Elm pel Pas Vermell. Des del camí vaig fer un apunt ràpid del comellar que porta fins a calla Egos. El dia era preciós, amb llum i calor. La mar, preciosa, intensament blava. Dia, doncs de paisatges: Dragonera, s’Esclop, Galatzó, s’Arracó… Trobàrem uns motoristes de muntanya enfilats pel pas, que davallaren després cap a Sant Elm. No m’agrada. Considero que causen erosió i que fan renou en un lloc on no en cal, de renou. No els podrem convéncer mai de què no vagin pels camins de muntanya. Entenc que és el seu esport i que en gaudeixen. Quina dificultat, entendre’ns! Avui, hem caminat per l’àrea militar de cap a l’illot d’El Toro, en un matí igualment preciós, assolellat i calent. He vist una serpona. Naturalment, gavines. He fet alguns apunts. A ca els nostres amfitrions, vaig dibuixar ahir una de les dues cusses que tenen, na Fita. Per sort, va estar immòbil mentre que jo tenia el llàpis a la mà.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.