Treball acabat: poemes per a les fotografies de Masao Yamamoto

Doncs, sí, treball acabat. Primer ens va ser comanat per Miquel Bezares, i ara ha estat magníficament recollit i editat per ell digitalment amb un disseny elegant de Toni Garau en la pàgina de la Fundació Toni Catany. Es tractava de què deu escriptors i escriptores convidats dedicassim un escrit a una fotografia de Masao Yamamoto, triada per cadascú de nosaltres d’entre les que aquest autor japonès exposa al claustre de Sant Bonaventura a Llucmajor, amb el títol genèric de Petites coses en silenci, una meravella. Podeu veure el resultat del nostre treball literari si premeu aquí. Menteixo: el treball acabarà aquesta nit, quan els escriptors llegirem en públic, i devora de la fotografia escollida, el nostre text. Els autors i autores que hem participat en aquesta experiència única som: en Sebastià Alzamora, en Miquel Bezares, en Miquel Cardell, na Laia Martinez i Lopez, en Ricard Martínez Pinyol, en Biel Mesquida, en Sebastià Perelló, na Lucia Pietrelli, en Miquel Rayó, en Pau Vadell, i n’Antoni Vidal Ferrando. Serà, no puc dubtar-ho, una estona de lectura poètica per recordar: Quan els poetes escriuen sobre les fotografies de Masao Yamamoto.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.