Dia de les llibreries

Vaig passar ahir una llarga estona a la llibreria Metropolis Mallorca, amb Mirèia i Bernat, que m’hi convidaren com a “llibreter per un dia”. Un acte dels que havia preparat el Gremi de Llibreters de Mallorca per a aquest dia. La tertúlia amb ells (i amb el seu col.lega Toni) va ser molt agradable i enriquidora; el món del còmic és molt interessant i divers, en tots els seus aspectes: edició, creació, distribució, venda, els fanàtics… També vaig escoltar els projectes dels meus amfitrions, als quals espero que tot els vagi bé. Sé que, amb les ganes i els coneixements que tenen, i amb el bon tracte que donen als seus clients -ho vaig poder comprovar ahir-, tendran la sort que es mereixen. Vaig aprofitar per fer uns apunts per deixar un record a la meva plagueta de dibuixos urbans, aquests (hi he de tornar per repetir-los i millorar-los, i per fer-ne de nous, dels moltíssims objectes que tenen a la venda en els mostradors i en les prestatgeries):

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.