Una de les torres mig esbucades a la costa mallorquina

La que corona el puig de Son Jaumell (274 m), també coneguda com Talàia Jaumella. Potser no hi pujava des de feia trenta anys! Hi anàrem ahir, diumenge. Ascendírem des de cala Mesquida (on hi ha un bon sistema de protecció de les dunes) i baixarem a la mateixa cala pel camí del coll de sa Marina, que ve de cala Agulla. Jo tenia ganes d’enfilar-me després al puig de s’Àguila, però, ho hauré de fer un altre dia. Temps hi haurà. Ahir sortírem a caminar ben conscients de què mai més les nostres caminades no seran igual que eren abans. Ho hem d’acceptar i hem de seguir fent-les… Va fer un molt bon dia, amb sol (fins i tot calor), i llum, esplèndida. S’hi celebrava una cursa de muntanya. Des del cim, ben modest encara que destacat en la costa, el panorama és preciós. Hom pot veure la imatge quasi cònica del puig des Porrassar, el puig de sa Tudossa, el camí de s’Esquena Llarga, sa Talàia Freda, la talàia Morella, la torre d’es Matzocs, cala Ratjada, Calicant, Formentor… Menorca! Hi passàrem una estoneta, i mentretant vaig fer tres dibuixos (que adjunto, esquifits per mor d’un mal escaneig) i en els quals no he gosat de posar-hi color, per no espanyar-los. Si no poso el color allà mateix, mentre que els faig, després penso que a casa puc tacar-los en lloc de pintar-los. Potser en faci, un dia, qualque còpia per aquarel.lar. També és vera que amb el color, els apunts semblen cobrar vida. Tot arribarà. De moment, aquests apunts són un record.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.