Ens movem sempre

Els humans ens movem sempre. Te n’adones quan intentes dibuixar-ne la figura. No estam mai aturats. O no estan mai aturats aquells que tu pretens, ingenuament, dibuixar amb un esquetx. Estic preparant la mà per a la sessió amb el dibuixant Swasky, que ve a Palma a participar en el programa del Còmic Nostrum, que és, enguany, aclaparador, amb activitats interessantíssimes i exposicions molt notables. Afers domèstics de diversa mena m’impedeixen passar-m’hi tot el dia. Jo estic apuntat al drawing meeting de dissabte dematí amb Swasky, tot un mestre entre els urban sketchers més reconeguts. Segur que hi aprenc moltes de coses. Mentretant, jo continuo a casa amb les meves aquarel.les de principiant (en penjo sis, i veureu que faig repeticions per practicar el traç o el color) i, avui, amb uns apunts de gent mentre que esperàvem torn a l’oficina de Correus de la carretera de Valldemossa.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.