Feines enllestides

Amb paciència i hores de dedicació les feines es van fent. Fa una setmana he pogut acabar de redactar un text sobre un tema que em feia il.lusió tractar de qualque manera (o sigui: de la manera en la que jo sóc capaç de tractar-lo). M’he documentat durant set o vuit anys. El llibre ja està acabat, i es titula… De moment, mantendré el títol en secret. I tracta de… També ho mantendré en secret (excepte per als amics i amigues que participen del meu gust pel tema en questió). El nou llibre, d’uns dos-cents fulls, romandrà en la prestatgeria fins que trobi a la fi editor. Si pogués ser un editor de fora, millor: editar aquí significa massa sovint condemnar un llibre a la provincianitat. El darrer llibre que vaig escriure, vaig preferir editar-lo jo, i s’ha exhaurit (i n’he pogut obsequiar molts). No frisso gens, doncs. Ara, si tenc qualque pressa, és de posar-me novament a treballar amb les narracions que tenc començades. I també, de seguir fent provatures amb el dibuix urbà i les aquarel.les. Aquí, i aprofito l’entrada, en teniu una sèrie. Són estudis de marines amb illots, que he anat fent entre maig i juliol passats.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.