Del Salobrar i de Dràcula

Surt avui al suplement Bellver del Diario de Mallorca la següent ressenya d’un llibre molt curiós, que porta al títol el nom del comte Dràcula:

Mentretant, redacto una breu introducció per a una petita guia d’aucells que es poden observar al Salobrar de Campos, que editarà ben aviat el GOB Mallorca (semblant a la que ja ha publicat sobre els aucells que es poden observar al Pla de l’illa). El Salobrar és un dels llocs que més estimo. Que em donin l’oportunitat de deixar-ho escrit em plau molt. A aquest espai natural hi he dedicat tres llibres: Les ales roges, una lectura per a infants de l’any 1983, Les basses tranquil.les del Salobrar, amb excel.lents fotografies de Pere Garcias (2004), i un inèdit: Quadern del Salobrar (Cent haikus del Salobrar). A veure quin dia m’atreviré a publicar-lo, aquest inèdit. O a veure qui s’atrevirà a fer-ho. També recordo haver escrit, fa molts d’anys (1974, 1976?), un document de revisió de les espècies d’aucells que fins aleshores s’hi havien observat: Els aucells del Salobrar de Campos. Encara que aquest treball no fou mai publicat, sé que va servir per redactar el pla especial de protecció d’Es Trenc i del Salobrar a principis dels anys vuitanta. Ja ha plogut.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.