A la revista virtual Babar, tecnologia, dibuixos i alguna altra cosa

He de resoldre un problema de memòria de la present pàgina. M’ha arribat l’avís de què molt probablement ja hauré ocupat tot l’espai que tenc assignat al meu domini en uns tres mesos, al ritme actual (i ja sabeu que hi escric poc aquí; no sé què deuen fer els qui s’hi passen hores i aporten continguts cada dia als seus blogs i a les seves pàgines web; fins i tot hi ha persones que tenen alhora varis espais a la xarxa, i el Facebook i el Twiter i tot això!). La tecnologia és un esclavatge. I aquesta especialment: t’obliga a estar amb ella, visitar-la, treballar-la… Quina peresa! Perquè, per a mi, prové d’un món que desconec i que em sobrepassa. En faig ús, però, em destarota. Res, ni parlar-ne, ara! Passem a allò que és important (més important). Primer, la revista Babar publica una intervenció meva a Madrid el dia 9 d’octubre de l’any passat (2014) en l’encontre de Literatura Infantil a la Casa América. La podeu llegir aquí. A casa ja pensam en els propers viatges que tenim previstos: Creta i una caminada, dura, per La Senda de Camille, al Pirineu. 34 originals s’han presentat enguany al premi de narrativa infantil Guillem Cifre de Colonya: una feinada de llegir! Continuo, mentretant, dibuixant i fent proves amb les aquarel.les. N’adjunto un parell per ornamentar aquesta entrada. A la pàgina Dibuixa Contesporles hi trobareu els que vaig fer durant la celebració d’aquest entranyable esdeveniment cultural (els dibuixants que hi participàrem, els urban sketchers, teníem una acreditació preciosa), que ha tengut un èxit contundent una altra vegada. A casa, la bouganvíl.lia està preciosa, tot i que sempre li han faltat branques.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.