La literatura infantil i juvenil mallorquina a l’Última Hora

Molt bon article d’Urko Urbieta sobre la literatura infantil i juvenil a Mallorca. Ben documentat i ben expressat. Va sortir publicat ahir, diumenge, dia 19 d’abril. Dues pàgines amb informació i il.lustracions, i també amb un breu que anuncia el proper Contesporles, que se celebrarà, ja, els dies 2 i 3 de maig a Esporles, un poble certament singular. Del dia que n’Urko ens entrevistà al Baluard als cinc autors que hi apareixem per donar opinions -Gabriel Janer, Eusèbia Rayó, Rosa Maria Colom, Joan J. Cerdà, guanyador del darrer premi Guillem Cifre de Colonya, i jo mateix-, queda aquesta simpàtica fotografia, a més de les que el fotògraf Jaume Morey inclou a l’article:

Naturalment, hi falten autors i autores. Esperem que n’Urko els reunesqui en una propera ocasió.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.