El tercer quadern

Diuen que els dibuixants del, diguem-ne, moviment Urban Sketchers han de compartir els seus dibuixos, fent ús d’Internet. I de veres ho fan. A la secció espanyola o a la secció francesa, per exemple, i a les seccions d’altres bandes del món: mirant les aportacions dels seus membres aprens molt (i poses en el seu lloc la pròpia vanitat). Cal perdre, doncs, la por i la vergonya. No proposar-se comparacions -en el meu cas seria del tot absurd- amb el que fan els altres dibuixants. Es tracta d’anar fent i vaig fent, doncs. Poc a poc. Qualsevol cosa és “dibuixable”, fins i tot un simple bolígraf, un retolador o els altres objectes menuts que tens a la taula-escriptori, just davant dels teus ulls. Ja n’he compartit abans, de dibuixos, en aquest blog. Avui penjaré els dibuixos del meu tercer quadern, ja acabat a la fi. Del mateix quadern, ja n’he penjat en altres entrades els corresponents a la nostra caminada pel GR221 o els que vaig fer aprofitant l’estada d’un molt bon amic meu a Son Espases per mor d’una intervenció cirúrgica. Ara, veureu uns apunts domèstics, uns paisatges del Salobrar, qualque cosa del carrer, qualque coseta del passat Nadal… Fins i tot un atreviment: la còpia d’una obra d’art francament incopiable… Tot plegat, entreteniments que satisfan molt i que ocupen (potser massa, en el meu cas!) el temps creativament (hauria d’escriure!). Siau indulgents! Espero aprendre a fotografiar amb més llum els dibuixos -ho faig amb el mòbil-, perquè els pogueu veure millor, més clars. Gràcies!

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.