Ressenya al Bellver, xerrada a pares i mares i un anunci per fer gana

Aquí teniu la ressenya que avui surt al suplement Bellver del Diario de Mallorca. Horabaixa, parlaré de lectures per a nins i joves a mares, pares i professorat del col.legi La Immaculada de Palma (ubicat al carrer de l’il.lustre Robert Graves). I l’anunci? Doncs, que ben aviat, posau tres setmanes o quatre, presentaré un llibret que interessarà molt (o no) a muntanyers, excursionistes, barranquistes i gent de similars afeccions… La cosa va lenta, però, va imparable. Ho anunciaré definitivament quan correspongui fer-ho. Per fer gana, us diré que un torrent mític de la muntanya mallorquina n’és el principal centre d’atenció, diguem-ne, el protagonista. Ara cal callar. Ja he dit massa.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.