Vell marí i les illes

Un preciós llibre per a aquest estiu calorós. Portau-lo a la borsa amb les tovalloles: Tras las últimas focas del Mediterráneo, d’Enric Ballesteros, científic, i ara escriptor. Amb detalls sobre les experiències d’un grup d’investigadors marins a les illes del Mediterrani oriental, l’esplèndida costa de l’antiga Grècia i la moderna Turquia. Tot el llibre és farcit indirectament de memòria homèrica, i directament de referències a les nostres illes Balears, als peixos, plantes costaneres, paisatges de garriga, pescadors, plats típics, vogamarins, vell marins… Dades científiques amb rigor d’agrair, un poc d’aventura, la màgia del contacte amb aquesta espècie emblemàtica, única. Qui pogués fer un viatge així! I per què no?

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario