Dues novetats: guia del GR 221 i Congrés de literatura infantil i juvenil de 2013

La primera: ja és a les llibreries, quioscs i botigues de material de muntanya i també de souvenirs la nova edició de la nostra guia GR221. Mallorca. Ruta de pedra en sec de l’editorial Triangle Postals. Dic nostra, dels seus quatre autors: en Joan Sastre, en Vicenç Sastre, en Sebastià Torrens i jo mateix. S’hi ha canviat la cartografia, s’hi han afegit o canviat fotografies i dibuixos, i s’hi ha fet una important feina de revisió i d’actualització de la informació. El treball de camp, intens, el férem l’any passat per aquestes dates. N’hi ha edicions en català, castellà, anglès, francès i alemany.La segona: a la fi ha sortit editat en paper (col.lecció Quaderns divulgatius, 50, juny 2014) el material del Vè Congrés de Literatura Infantil i Juvenil Catalana: Història i ficció històrica per a infants i joves (19 i 20 d’octubre de 2013, Barcelona). En podeu obtenir una còpia en pdf si clicau aquí per accedir a la secció corresponent de la pàgina de l’Associació d’escriptors en llengua catalana. I si en voleu una còpia en paper, posau-vos en contacte amb l’associació, convocant del congrés i editora del material. Hi trobareu, en les pàgines 171 a 184 la meva aportació a una de les taules rodones, que moderà Xavier Blanch: La narració històrica a l’ensenyament. Lectura i curriculum. El meu treball porta el títol: Narració històrica i ensenyament. El cas de les Ilels Balears.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.