Novetat editorial

Vet aquí un tast del llibre Migjorn, el darrer producte editorial de Triangle Postals en què he pogut col.laborar. En tenir els primers exemplars en les meves mans ampliaré la informació. És curiós com, amb el temps, he arribat a escriure moltes pàgines descriptives de les Illes Balears. Tant guies de turisme (Anaya) com treballs de difusió naturalística (Triangle, Di7 i altres). Com si m’hagués especialitzat en la redacció d’aquesta mena de textos… La veritat és que aprecio molt la Naturalesa, m’agrada el treball dels bons fotògrafs amb qui he pogut compartir edicions, i crec necessària la feina de divulgació del patrimoni natural i cultural de les nostres petites illes. Espero haver fet una bona feina. Seguiré.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.