I què esperàveu?

Tot és tan previsible… Si el nostre Parlament és presidit per un franquista -basta llegir alguns dels seus articles-, què es pot esperar? Són prepotents i idiotes (es creuen ser molt i són ben poca cosa, segons el diccionari). A veure si ens posam les piles i entenem que aquesta gent és agressiva i violenta, i no ho saben amagar. Pitjor: no necessiten amagar-ho, perquè se saben impunes. Són nacionalistes espanyols, i ja sabem per les lliçons de la història el que són capaços de fer. I ara van estufats. Ahir va ser la bandera de la diversitat, avui les roges del Molinar, demà… què serà? Sempre, la llengua. I el principal responsable de posar aquests individus en un lloc de tant de poder i de tanta representativitat, qui és? I encara una cosa més: s’hagués atrevit el franquista a fer el mateix gest d’agressió contra un diputat home?

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.