Damunt, davall…

Es veu que alguns dels nostres més brillants jutges, fiscals, opinadors de la Cort i altres juristes espontanis de taverna no varen comprendre els programes infantils de la televisió on s’explicaven algunes coses elementals: damunt, davall, davant, darrere, blanc, negre, dia, nit… Potser, l’única lliçó que varen aprendre bé és la de dreta, esquerra… Els seus col.legues de Suïssa els han dit ara, negre sobre blanc, que Tsunami Democràtic no és terrorisme. Vaja! Quina decepció! Els suïssos intenten aclarir-ho així: “La jurisprudència dels nostres tribunals —diuen— ha considerat que les organitzacions criminals/terroristes inclouen, per exemple, les Brigate Rosse italianes, l’ETA basca i Al-Qaida, però NO les organitzacions que, fent servir mitjans que no són actes de violència criminal, lluiten pel poder polític al país”. Ostres! Evident, no? Això fins i tot ho entenc jo. Ui, doncs, el que els han explicat els suïssos als espanyols, que són tan savis! No sé si ho entendran, pobrets! O pitjor: “¿Es que ahora, estos relojeros comedores de queso fundido nos van a decir como hay que hacer las cosas? ¿A nosotros?¡Coño!“.  No preocupar-se. Els queda la bala de la “malversació” (tampoc no varen comprendre això de “enriquiment personal”), i sobretot la bala de plata de l’”alta traïció”.  I la d’en Putin, clar. I la d’ETA. I la de Gibraltar. I la del rei. I si cal, la de la Legión.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.