Una impressió d’una lectura

Acab de llegir una frase: “On tot sobreviu per sempre, només poden morir els records“. És de la novel.la Deimos, de la seva pàgina 95 (de l’editorial Males Herbes), L’autora és Lucia Pietrelli. M’he aturat perquè m’ha vengut de cop l’impuls d’escriure aquesta breu impressió. De Pietrelli conec Lítica, una anterior novel.la, i alguns poemaris: Ortigues, Mort d’un aviador tartamut, La terra i altres llocs… L’aturada m’ha servit també per cercar aquestes obres en la biblioteca de ca-nostra. Hi són. Els he decantat. Quan acabi la lectura de Deimos vull repassar aquests altres llibres de l’autora. Tenc la sensació de què Deimos és un treball important, i d’una autora ja molt notable. Simplement faig aquest apunt sobra una lectura que m’agrada, i ja sabeu que darrerament no en faig molts. Deimos és un text ple de troballes, d’idees, d’imatges, d’enigmes, potser. Ho deix aquí per continuar amb la lectura. Fris d’acabar-la. I sé que segurament em sabrà greu fer-ho.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.