A la fi, després de tres anys de feina!

A la fi ja és a les llibreries el meu nou llibre amb noves dades per a la història de l’excursionisme a Mallorca! Hi he fet molta de feina, i em satisfà el resultat després del temps dedicat i per les noves amistats fetes durant tot el procés; informadors que m’han facilitat el treball de necessària recerca. L’edita Lleonard Muntaner, i n’ha estat l’editora na Maria Muntaner, a qui don sincerament les gràcies. El títol? Crónicas del G.E.M. (Grupo Excursionista de Mallorca). Aportació a la història de l’excursionisme a l’illa de Mallorca (1937-1952). En sóc el curador, només. Perquè els autors són els membres del grup estudiat que redactaren i protagonitzaren unes cròniques divertidíssimes i molt interessants del seu delit muntanyenc: Gabriel Buades, Pere Darder, Juan Domech, Benigne Palos, Josep Lluís Ricort, Antoni Rosselló, Job Placencia, Joan Espina, i algun altre.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.