Tesi delirant?

No sé si és una tesi o, simplement, un deliri: “La koiné española —la lengua castellana— resolvía el multilingüismo y protegía los demás idiomas de España en los distintos ámbitos territoriales.” O sigui: ara resulta que l’única llengua imposada a l’Estat espanyol (l’única que és obligatori saber, l’única el coneixement de la qual és un deure constitucional, un deure que minoritza a Espanya les llengües que no són el castellà) és la llengua que protegeix les altres llengües espanyoles? El castellà “resolvía” el multilingüisme? Ho afirma José Antonio Zarzalejos, a El Confidencial, en un article de dia 19. Zarzalejos, un dels opinòlegs de la Cort, d’aquests que saben de tot i de tot pontifiquen… El que s’arriba a dir quan l’únic argument és el supremacisme! I per cert, ara i des de fa temps estan tots (totis?) amb la mania de la “lengua común” i amb això de la koiné.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.