Ressenya sobre Les verges del sol

Aquesta, ben generosa, prové del blog Llibres al replà, i en reproduesc el fragment que fa referència a la meva novel.la, que agraesc molt:

“En segon lloc una petita perla d’un autor molt nostrat: Miquel Rayó i el seu nou llibre Les verges del sol. Rayó, després de L’enigma Altai (Edebé), ens torna a enviar a pujar muntanyes. Així com en el títol anterior marxàvem vers l’est, en aquest saltem l’oceà i ens enfilem per les afilades muntanyes dels Andes a la recerca d’antigues mòmies inques. Una novel·la de ritme trepidant, una polifonia de personatges que ens aborden les dificultats de les cultures ancestrals per sobreviure al domini del sempre present colonialisme.

Tot comença quan Cristina, una arqueòloga del museu de Cusco, es veu involucrada en un assassinat rodejat de nombrosos misteris. Una situació que la porta a descobrir vells rituals incaics envoltats de bogeria i restes de Sendero Luminoso. Una novel·la exemplar per la seva pulcritud i bellesa en el llenguatge on els enamorats de la muntanya s’hi sentiran com a casa. Només un però, nosaltres en comptes de botes Bestard trobaríem més de marca haver seleccionat les Asolo.

RAYÓ, Miquel. Les verges del sol. Alzira: Bromera, 2013

Boníssim el comentari sobre la marca recomanable de les botes!

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.