Novetat literària, setembre

Adia Edicions (l’editorial de Calonge, Santanyí) que lidera amb gran eficàcia i coratge en Pau Vadell) ja anuncia per les xarxes socials les novetats de setembre, entre les quals s’hi compta aquest meu nou poemari (o el que sigui). Es titula Aquí diu vent. Crec que m’arrisc, amb aquesta publicació: és un recull de pensaments (imaginau-vos!), proses poètiques, qui sap si qualque aforisme, anotacions de dietari, frases nascudes de l’espontaneïtat i de la llibertat, pinzellades d’un retrat meu no acabat encara… O potser tot és expressió fragmentària de vanitats personals. En qualsevol cas, pel setembre ja es podrà llegir. M’agradaria que qualcú pogués i volgués fer-ho. M’il.lusiona poder tenir un lloc en la producció d’Adia, sobretot en la col.lecció Ossos de Sol. Vull agrair-ho publicament.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.