Escriure la Serra

Llàstima que la notícia no estigui del tot ben presentada ni posi l’èmfasi en l’important: hi pot haver una nova mirada a la Serra en la creació literària actual, de joves autors i autores? No es tracta de fer foment de la llengua. No és la finalitat del projecte, sinó, escampar la complexitat de la Serra de Tramuntana, i fer-ho en diàleg literari amb la mirada quasi canònica dels nostres autors clàssics. En fi. Tampoc farem una col.lecció. Doble en fi. En tot cas, és important que se’n parli. És un bon projecte. I va vent en popa, gràcies a la implicació de la gent de Tramuntana XXI i al suport de l’AELC, del PEN català i de Mallorca Literària. Gràcies a tots/totes. La informació original prové d’aquesta nota de l’associació Tramuntana XXI.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.